Subtotal €0.00
Shipping €0.00
Taxes €0.00
Total €0.00

Menu

smileready_perfectvision (WSI) SMILE READY 2X1 + 1 PERFECT VISION

Smile Ready è la soluzione ottimale per chi vuole un sorriso perfetto senza spendere migliaia di euro da un dentista. I denti sono super realistici, e il polipropilene di cui sono composti è sicuro e resistente.

autofocus_tolerance (AILOSHOP) AUTOFOCUS [ES] CON TOLLERANZA

¡Estas gafas son increíbles! Sea lo que sea que tengas que leer, sea cual sea el tipo de impresión en el libro, el vidrio se ajusta a ti. Olvídate de cargar diferentes tipos de gafas. También de gastar fortunas en costosos centros de óptica especializados, con estas gafas puedes tener medidas diferentes en cada ojo o incluso si tu medida cambia de grado aún así lograrás ver perfectamente.

Autofocus (KALAIRO) AUTOFOCUS [RO]

Secretul ochelarilor Autofocus constă în tehnologia lentilelor optice cu focalizare multiplă. Focalizarea inteligentă automată este concepută cu o gamă completă de măsuri gradate de la 0,5 la 2,75. Când vă uitați prin lentile, ochii lucrează împreună cu creierul pentru a găsi automat gradul corect, astfel încât să puteți vedea clar în orice situație. Rezultatul este o vedere clară care se reglează la mesajele de text din ziare și la ecranul computerului, indiferent de mărimea textului sau de dis